Eveniment dedicat copiilor organizat de Primăria Medgidia

157
2
Eveniment dedicat copiilor organizat de Primăria Medgidia - evenimentdedicatcopiilormedgidia-1401723520.jpg

Articole de la același autor

Primăria Municipiului Medgidia a organizat o mare petrecere la care au fost prezenți sute de copii care au fost sărbătoriți de ziua lor. Parcul 1 Mai a răsunat de muzică și răsetele celor mici. Aceștia au făcut cunoștință cu Mickey și Minnie Mouse, cu Albă ca Zăpada și cu un clovn.

Personajele lui Walt Disney au creat o atmosferă de poveste, au animat petrecerea și au făcut sute de fotografii împreună cu copiii, Albă ca Zăpada i-a pictat pe față pe cei mici iar clovnul le-a făcut figurine din baloane. Mai mult, un fotograf profesionist le-a făcut celor mici fotografii cu personajele lor preferate, pe care le-a așezat apoi pe suport magnetic.

Atmosfera a fost animată și de micii dansatori care iau lecții de dans în cadrul cercurilor de dans găzduite de Casa de Cultură "Ioan. N. Roman", de trupe de teatru și mici interpreți. La final, toți copiii au fost invitați pe scenă pentru a dansa alături de Mickey și Minnie Mouse.

"Ziua de 1 iunie a fost prilejul cu care primăria a dat în folosință o parte din Parcul 1 Mai, care a fost reabilitat complet. S-a turnat covor asfaltic pe alei, s-au montat bănci, s-a construit o scenă de spectacole și s-a construit un skate parc. Mai mult, locul de joacă a fost modernizat complet și s-au montat leagăne și tobogane noi", a spus primarul Municipiului Medgidia, Marian Iordache. 

Comentează știrea

Link Website
7 iunie 2014
Link Website

eliquids Stiri Politică : Eveniment dedicat copiilor organizat de Primăria Medgidia | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online Link Website http://siliconvalleyproperty4sale.com/hangsen-premium/electronic-cigarettes-review-e-cigarette-forum-7310.asp

suLUfrKm
29 septembrie 2014
KhrcIJQDG

zAZeKM oyrkqanbabfg, [url=http://baizxakhmzmu.com/]baizxakhmzmu[/url], [link=http://cgxebhnnztph.com/]cgxebhnnztph[/link], http://ivwurkxrboti.com/

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.865 secunde