Exproprieri între Constanța și Năvodari pentru lărgirea bulevardului Mamaia Nord

756
Traficul rutier între Mamaia și Năvodari se va desfășura în condiții mult mai bune. Dacă în prezent șoseaua care face legătura între cele două localități arată mai degrabă ca un drum comunal, în viitorul apropiat șoferii vor avea la dispoziție cel puțin cate două benzi de circulație pe sens. Un prim pas în realizarea proiectului a fost făcut, ieri, în cadrul unei ședințe extraordinare de Consiliu Local de către primarul orașului Năvodari.
În acest sens, edilul Nicolae Matei a propus consilierilor locali două proiecte de hotărâri. Prima vizează suportarea de către bugetul local a cheltuielilor determinate de procedura de expropriere a terenului necesar pentru lărgirea șoselei.
De asemenea, s-a stabilit ca suma prevăzută se virează pe numele expropriatului în termen de 30 de zile de la data adoptării hotărârii de declanșare a procedurii de expropriere. În ceea ce privește cel de-al doilea proiect adoptat în ședința de ieri a Consiliului Local Năvodari, respectiv Proiectul de hotărâre cu privire la declanșarea procedurii de expropriere pentru imobilul situat în Năvodari, Zona Tabăra de tineret Năvodari situat pe amplasamentul lucrării de utilitate publică "Îmbunătățirea accesului între Municipiul Constanța și Platforma Năvodari, prin lărgirea și modernizarea Bulevardului Mamaia Nord" s-a decis aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai lucrării, în valoare de 58.798,52 mii lei.
Cristina SÎMBETEANU

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5356 secunde