Claudiu Palaz:

"Fac curat după Mazăre, și în Constanța și în Primărie"

3866
43

Articole de la același autor

Candidatul UNPR la Primăria Constanța, Claudiu Palaz, a organizat, vineri, o acțiune prin care și-a deschis oficial campania electorală. În cadrul unui eveniment aparte desfășurat în incinta Cazinoului din Constanța, Palaz a vorbit despre atitudinea pe care o va avea față de contracandidații săi, a arătat că vrea încă de pe acum să pună osul la treabă și a vorbit despre "campania murdară" pe care o fac ceilalți oameni politici aflați în cursa electorală pentru scaunul de primar.

"Dintr-un profesionist poți face un bun om politic"
În deschiderea evenimentului, fostul prefect a dat autografe mai multor elevi care și-au dorit să aibă iscălitura lui Palaz pe albumul intitulat "Cazinoul din Constanța". Ulterior, candidatul UNPR a prezentat echipa care lucrează la igienizarea clădirii și la pregătirea acesteia pentru lucrările de reabilitare.
Referitor la campania electorală, Claudiu Iorga Palaz a declarat că la ora actuală, în Constanța nu sunt decât doi candidați pentru postul de primar, care contează: el și actualul edil, Radu Mazăre.
"M-am decis să intru în politică pentru că, dacă vă aduceți aminte, oamenii din Piața Universității își doreau profesioniști care să conducă țară. Dacă dintr-un om politic este greu să faci un profesionist, dintr-un profesionist poți face un om politic. Eu asta sunt, un profesionist, iar la ora actuală sunt singurul cu forța necesară să-l dea jos pe Mazăre. (…) Con-stanța se vrea un partid unic de către actualul primar și apropiații săi. Vreau să am libertatea de a spune lucrurilor pe nume. Sunt dispus să fac față oricărui tip de campanie. Momentan, duc o campanie civilizată, dar ei trebuie să știe că pot proceda și altfel. Nu mă lasă să-mi fac afișaje pentru că reprezint un pericol. Am devenit o alternativă pentru Constanța. Constanța are doar doi candidați. Eu sunt determinat și-l pot înlătura din scaunul de primar", a afirmat Palaz.

Campanie începută la Cazinou
Referitor la locația aleasă pentru desfășurarea evenimentului de lansare a campaniei electorale, respectiv Cazinoul Constanța, Claudiu Palaz a ținut să precizeze: "Mi-am dorit să încep campania aici pentru că este proiectul meu de suflet. Știu că mulți își freacă deja mâinile și speră că acesta se va întoarce la ei, dar nu voi permite una ca asta. Cazinoul va reveni constănțenilor. După cum vedeți am adus o echipă aici care se ocupă de igienizare. Fac curat după Mazăre! Așa voi face și la Primăria Constanța".
Cu privire la modul în care "alții" înțeleg să procedeze în perioada campaniei electorale, Palaz a declarat că persoanele care îl sprijină și au decis să își pună afișaje cu el primesc amenințări în continuare.
"Vreau să vă spun că un spațiu comercial care avea lipite afișaje cu Palaz a fost vandalizat. Am dreptul să îmi fac campanie așa cum și ei au dreptul să își facă. Nu mă lasă să fac nimic, îi avertizez că pot juca și eu ca ei", a declarat Claudiu Palaz.
Menționăm că fostul prefect candidează sub sloganul "Claudiu Palaz - Profesionistul", iar unul dintre motto-urile sale este "Se poartă Palaz!" însoțit de binecunoscutul semn de "Like" de pe pagina de socializare online Facebook.



Comentează știrea

43 comentarii. Pagina 1 din 5. Click pe pagina dorită : 1 2 ...5 
Constanteni
12 mai 2012
CU TINE VOTAM !!!!

CU TINE VOTAM,CU CLAUDIU PALAZ ! VREM SA NE REDAI NU NUMAI CAZINOUL,DAR MAI ALES CONSTANTA,SA REDEVINA A NOSTRA ,A CONSTANTENILOR.VREM O CONSTANTA FRUMOASA SI CURATA ,CU OAMENI BUNI CARE SA APRECIEZE ACTIUNILE PRIMARULUI PROFESIONIST ! BRAVO SI FELICITARI,NOI TOTI CU TINE VOTAM ! HAI CLAUDIU PALAZ !

alegator
12 mai 2012
SI NU NUMAI ....

sa faceti curat Dle.Palaz si la RAJA si RADET,acolo unde troneaza securistii lui mazare,cai care l-au aruncat in campania electorala,securistii care sug neincetat sangele constantenilor.datorita lor avem cea mai mare gigacalorie din tara si cel mai mare pret la mc/apa din Romania.Securistii astia ordinari ii fac campania acestui mascarici drogat care habar nu are ce face,doar se pozeaza cu idiotii care il vor vota.priviti imaginile cu el si va veti convinge.se vede clar ca este bolnav.dar trag de el sacalii,ca de....sunt multi bani la mijloc,mai ales la raja,securistii au de halit mult de acolo.Va votam ! Haideti la vot,doar asa starpim mafia lui mazare,constantinescu ,strutinsky.

florin
12 mai 2012
hai palaz

hai palaz scapa-ne de mazare , te votam oameni buni iesiti la vot ,votam palaz sa scapam de asta ,vrea sa transforme orasu in favelas ,asa cum a vazut el in brazilia

80=170
12 mai 2012
Mache,maroniul

Gigacaloria,scumpa(din cauza de BoK); Constanta nu-i Cluj Napoca(tot din cauza de BoK=bani alocati); RAJA,are investitii si prin alte judete,orase(nu,din cauza de Pastaie!!); Constanta,nu are asa de multi DobiBoci=adepti bishnitzar de TroCoceni(din cauza de "port"=stim cu ce se ocupa un bishnitzar),etc.

Daniel
12 mai 2012
Votare

Ieri a fost Palaz invitat la Sky FM. Interviul a fost difuzat de LTV, aceste fost daca va amintiti CTV. Ca asa e in Constanta. Cum se apropie campania, hop si televiziunea. Dar ce vreau sa zic? Da democratia inseamna si alternata la putere fara ca sa fie obligatorie. Sigur sunt destui care vor sa il dea pe Mazare jos. Dar ascultandu-l ieri pe Palaz am ramas dezamagit. Si va spun parerea mea sincera de ce. Bun a inceput el sa imi vorbeasca de lupte duse ca prefect cu gasca astuia de e acum primar, cu ce a facut el nu ca altii...in fine gargara mai credibila. Cand de odata sare ca o tata cu gura si il intreaba pe realizator daca stie de ce poarta Mazare mereu basca pe ca. asta zice ca nu iar el razand spune: Pai nu sti? Si-a facut implanturi de par. Si radea ca prostul. Asa ca am zis atunci: Dle Palaz.....nu te deosebesti de cel pe care vrei sa il dai jos cu nimic. il faci pe asta golan si in tot felul dar si tu te comporti lafel. Halal. Concluzia mea? Mazare nu are rival inca. Si pe Palaz si pe Chiru ii haleste la micul dejun. Asta asa ca de la cineva care asteapta inca PERSOANA.

Cosmina
12 mai 2012
Sustinem proiectul sida bungalow si trimiterea mumieidrugate la bulau

Toti borfasii din ghetou/ Votati sidabungalow/ Mazare noi te iubim/ Ca cat ine nu gasim/. Mumiadrogata si partenerul lui, butoiulstalinskaia, ne-au sugrumat cu pretul exorbitant al apei potabile care e de aproape trei ori mai mare decit in alte judete! Apa de canalizare are pretul nebun de peste doua ori mai mare DECIT APA POTABILA IN ALTE JUDETE! In plus, culmea magariei, cantitatea de apa de canalizare din factura ESTE EGALA CU CANTITATEA DE APA POTABILA !

Uliu
12 mai 2012
Deh ce sa faci mai visează omu (Palaz)

Palaz se visează primar dar va lua procent după Chiru. Așa că primar nu va fi....doar se viseaza

admirator
12 mai 2012
din pacate,

actualul sistem de votare al primarului (castigatorul primului tur, indiferent de numarul de voturi) asigura victoria lui Mazare. Cum in cursa sunt 7 candidati, votul Anti-Mazare se va diviza. In felul acesta, echipa (compacta) de mosi si babe vor reusi sa impuna "majoritaru". Este o strategie gresita! Toti candidatii care il contesta pe Mazare, trebuie sa lase mandria la o parte si sa cedeze in ultima saptamina, in favoarea celui mai bine cotat (in sondaje) dintre ei. Doar asa poate fi invins Mazare si acest sistem de votare. Altfel, inseamna ca 5 dintre "contracandidatii" lui Mazare sunt mercenarii lui. Unii din prostie, alti platiti. Mai meditati!

mihaie..
12 mai 2012
prof in mangle

palas si hary ati uitat ce va destrabalati in primarie cand ati activat va cunosc fostii colegi.ai uitat de manglele de la alegerile din adam clisi

un cunoscator
12 mai 2012
daca erai baiat destept

De ce faci curat, esti femeie de servici ? Sau atata poti tu. Daca nu ai alta treaba. Sau faci curat dupa mazare ca sa vina CHIRU.

43 comentarii. Pagina 1 din 5. Click pe pagina dorită : 1 2 ...5 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6185 secunde