Firea are sprijinul ProRomânia, dacă intră în cursa pentru Cotroceni ca independentă

151
Firea are sprijinul ProRomânia, dacă intră în cursa pentru Cotroceni ca independentă - m2jmm2nkyzk5ywi0mja2nwe4yzmxn2nk-1563183620.jpg
Partidul Pro România ar putea susține candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu la Președinție, cu condiția ca liderul ALDE să plece de la guvernare și să nu mai susțină această majoritate, a declarat Adrian Țuțuianu la RFI. Acesta mai afirmă că în opinia sa, o candidatură independentă a Gabrielei Firea ar putea să fie susținută de Pro România. El precizează de asemenea că partidul are și varianta Sorin Cîmpeanu, a declarat acesta la RFI.


Adrian Țuțuianu spune că Pro România își va desemna candidatul la alegerile prezidențiale din toamnă în luna septembrie

"Îl vom desemna la începutul lunii septembrie. Cunoașteți deja că Victor Ponta a lansat ideea unei candidaturi comune susținute de PSD, Pro România și ALDE, în ideea de a asigura un echilibru pe scena politică națională (...). Nu știu dacă această propunere a noastră va avea susținerea celorlalte două partide. După cum decurg lucrurile, probabil că vor fi candidaturi separate", a spus Țuțuianu.

Senatorul Pro România nu exclude nici susținerea Gabrielei Firea la Președinție.

"Una din propunerile noastre este legată de domnul Sorin Cîmpeanu, fostul ministru al Educației. A și gestionat funcția de prim-ministru o perioadă scurtă de timp și a lăsat o impresie bună oamenilor, în general, dar cred că pot fi luate în discuție și alte variante. Eu n-am nici o rezervă în a vă spune că o candidatură, de exemplu, independentă a doamnei Firea ar putea să fie susținută de Pro România", a adăugat Țuțuianu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2361 secunde