Florin Mitroi, propus pentru șefia PD-L Constanța

1077
Pedeliștii constănțeni trebuie să își desemneze, în cel mai scurt timp, atât un succesor pentru fotoliul de președinte al orga-nizației județene, care ar urma să fie validat de Biroul Permanent Național al partidului, luni, dar și candidații la alegerile parlamentare.
În acest context, vineri seara, la Năvodari, a avut loc un Birou Permanent Județean lărgit, în cadrul căruia, cel puțin oficial, s-a discutat numai despre pretendenții la fotoliile de senatori și deputați. Ședința a fost condusă de Adrian Gheorghiță, prim - vicepreședinte al partidului, cel care a preluat atribuțiile președintelui în urma demisiei lui Ion Popescu.
"A fost o ședință lucrativă", după cum a declarat, la final, purtătorul de cuvânt al PD-L Constanța, Vicențius Petrescu. În cadrul ședinței s-au pus în discuție, din nou, propunerile pentru candidaturile la fotoliile de senatori și deputați. După cum a afirmat tot Petrescu, discuțiile pe această temă vor continua, însă, zilele acestea, pedeliștii constănțeni având termen până marți, 12 august, să depună lista definitivă la Biroul Permanent Național.
Pentru sâmbătă au fost amânate și discuțiile pe marginea propunerii pe care Biroul Permanent Județean al PD-L Constanța o va înainta către BPN pentru validarea unui nou președinte al organizației. Cel mai vehiculat, până în prezent, este numele primarului din Valu lui Traian, Florin Mitroi. La finalul ședinței de vineri seara, Adrian Gheorghiță a confirmat și el această ipoteză, cu mențiunea că Mitroi nu a împărtășit propunerea care i s-a avansat.
Primarul din Valu nu a vrut să comenteze prea mult, menționând numai că nu este interesat de funcții în partid, cu atât mai puțin de cea de lider la județ. El a
ținut să adauge, însă, că "dacă la momentul campaniei pentru alegerile locale erau atât de mulți pe câți sunt acum la ședințe, se câștigau alegerile".
Adrian Gheorghiță a declarat că speră ca până la ședința de luni a BPN, Biroul Permanent Județean să înainteze una sau chiar două propuneri pentru funcția rămasă vacantă în urma demisiei lui Popescu. Surse din cadrul partidului susțin că s-a avansat și ideea de a merge în continuare pe mâna lui Adrian Gheorghiță. Acesta a fost, însă, și mai ferm decât Mitroi, refuzând din start orice discuție pe această temă.
La întrunirea de vineri seara de la Năvodari au participat și liderii organizațiilor locale ai PD-L Corbu, Cobadin, Cernavodă și Săcele și, bineînțeles, localitatea gazdă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.0194 secunde