Gabriel Oprea, ales președinte al UNPR

665
Gabriel Oprea, ales președinte al UNPR - gabrieloprea-1544625074.jpg
Președintele fondator al Uniunii Naționale pentru Progresul României (UNPR), Gabriel Oprea, a fost ales președinte al formațiunii politice, ieri, în cadrul Conferinței Naționale Extraordinare.

Potrivit unui comunicat de presă, pe ordinea de zi a Conferinței s-au aflat Raportul de activitate al președintelui și BPN pentru perioada aprilie 2017 - noiembrie 2018, statutul UNPR, alegerea președintelui partidului, precum și a președintelui executiv, secretarului general, președintelui Consiliului Național și a vicepreședinților.

"Președintele fondator Gabriel Oprea a fost ales președinte al Uniunii Naționale pentru Progresul României. Ion Răducanu a fost desemnat prin vot președinte executiv, iar Nuțu Fonta a fost reconfirmat în funcția de secretar general. În funcția de președinte al Consiliului Național a fost ales Eugen Chebac. Vicepreședinții partidului, aleși în cadrul Conferinței Naționale Extraordinare, sunt: Gheorghe Emacu, Iulian Popescu, Titu Bojin, Luminița Adam, Mărioara Nistor, Gheorghe Bică, Mircea Manolache, George Lipoveanu, Alin Berbecaru, Ion Șerban, Daniel Manolache, Ioan Cheudan, Ionuț Badea, Avram Cătănici, Daniela Popa, Murgu Neagu, Ioan Babuș, Constantin Tomescu, Constantin Popa", se arată în comunicatul citat.

În cadrul Conferinței Naționale s-a dezbătut și s-a aprobat strategia partidului pentru alegerile europarlamentare.

"Urmează alegerile europarlamentare, vom susține la președinție cel mai bun candidat pentru a conduce România, ne pregătim pentru alegerile locale și pentru a intra în Parlament. Suntem pregătiți să mergem singuri în alegeri, dar partidul este angrenat și în negocieri politice pe zona de stânga și centru-stânga, pentru a veni cu formula optimă", a declarat președintele UNPR, Gabriel Oprea, citat în comunicat.

În prezent, UNPR are 26 de primari, 76 viceprimari, 16 consilieri județeni,

1 consilier general, 15 consilieri în sectoarele Capitalei și 1203 consilieri locali în teritoriu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8616 secunde