Gabriel Oprea, primul pe lista UNPR la alegerile din 26 mai

260
Gabriel Oprea, primul pe lista UNPR la alegerile din 26 mai - gabrieloprea-1553467366.jpg
Lista candidaților UNPR la alegerile pentru Parlamentul European va fi deschisă de președintele formațiunii politice, Gabriel Oprea.
"Lista la europarlamentare am să o deschid eu, vreau să pot ajuta cât mai mult partidul, rămân aici, în țară, să realizez obiectivele partidului. Pe listă sunt doi generali, Ilie Năstase și Anghel Iordănescu, domnul europarlamentar Ciprian Tănăsescu, Luminița Adam, avem mulți colegi, domnul senator Iustin Talpoș, oamenii din toate generațiile, pregătiți, profesioniști. Ne interesează un singur lucru acolo, la Bruxelles, când ajungem, să fie oameni patrioți care să se bată pentru România și nu să o denigreze", a declarat Gabriel Oprea într-o conferință de presă organizată sâmbătă, la finalul reuniunii regionale a organizațiilor UNPR din regiunea București-Ilfov.


Potrivit Agerpres, el a explicat că, în cazul în care va ajunge europarlamentar, va renunța la mandat în favoarea colegilor săi.
Gabriel Oprea a precizat că partidul se "va bate cu onoare" la alegerile europarlamentare.
"Pentru europarlamentare noi ne reorganizăm. Am anunțat public că vrem să ne batem cu onoare. Obiectivul strategic al partidului este ca anul viitor la alegeri locale și generale să obținem peste 10%, să avem primari, președinți de CJ, viceprimari, consilieri locali, județeni, să avem din nou parlamentari", a mai spus Oprea.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2293 secunde