Gabriel Oprea: "Victor Ponta are obligația să ajungă președintele României"

252
10
Gabriel Oprea:

Articole de la același autor

Președintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat că Victor Ponta are obligația să ajungă președintele României pentru că aparține unei generații noi de politicieni care a imprimat o altă mentalitate în politica românească. 


"Există o întreagă generație care la Revoluția din 1989 avea 16-17-18 ani, generația care a dat un curs diferit destinului României. Sunt în această sală președinți de partid, miniștri, candidați, lideri de orga-nizații, simpli membri care s-au format ca oameni în anii dificili de după căderea comunismului. În 25 de ani s-a schimbat o generație, iar odată cu ea s-a schimbat și o mentalitate. Această generație a crescut cu fața spre viitor, iar Victor Ponta face parte din această generație care a imprimat o altă mentalitate în politica românească. Tocmai din acest motiv cred că Victor Ponta are obligația să ajungă președintele României pentru ca România să aibă parte de o adevărată schimbare, una clară, ireversibilă și absolut necesară pentru întreaga societate ro-mânească, pentru a fi mândri că suntem români", a spus Oprea, la lansarea candidaților Alianței PSD-UNPR-PC ce a avut loc sâmbătă. 


El a adăugat că marele atu al alianței este că aceasta are cea mai mare resursă de competență și cea mai fermă voință de a o pune în sprijinul României.


Comentează știrea

jana
28 aprilie 2014
tanar vreau mereu sa fiu

esti cam nehotarat baiatule.ori viorel este din generatia care trebuie sa conduca tara ori tu esti din generatia care a dus tara de rahat . sunt de acord sa stea la presedentie si o sa-l sustin dar cu conditia sa stea in audienta.

2. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

noi
28 aprilie 2014
pt.nr. 2

MAI JIGODIE ,FOLOSESTI UN VOCABULAR DE HULIGAN. DUTE SI FA UN CONTROL LA PSIHIATRU.AI PROBLEME GRAVE MINTALE.

Sabina
28 aprilie 2014
jos hotia jos psd

Da, daca Victor Ponta ajunge presedinte atunci tara va fi vanduta cu totul! Daca premierul ajunge la Cotroceni atunci ii putem spune la revedere tarii! Singura varianta credibila pentru Cotroceni este Crin Antonescu, un om care are puterea si capacitatea de a duce tara spre bine!

DODO
28 aprilie 2014
presedintele Pontos

Asta s-a uitat in oglinda? Cu fata lui timpa, de ursulet de plus vrea sa stea pe soclu linga marii nostrii inaintasi? Ce realizari are ca politician,in afara de a proteja hotiile psd-iste(care au ajuns strigatoare la cer)? Din programul de guvernare NU a facut nimic,nici macar nu a reusit sa-l rastoarne pe Base .Un palavagiu impins de la spate sa tipe ca o tata.Daca iese asta (are sanse ca timpiti sint destui) vai de tarisoara asta si de copii nostri!

Bașpunar
1 mai 2014
Ciuma roșie - minciună, manipulare și dezinformare.

Adevãrul ne face liberi" spunea in Jurnalul fericirii, Nicolae Steinhardt. Să nu fim ipocriți, gata cu minciuna! Ciuma roșie nu se dezminte! USD (ciuma roșie) s-a format pentru a rupe USL. Tactică elaborată și țîfne personale cu unicul scop de scoaterea PNL de la guvernare au dat rezultate. Descinși la București din feudele lor, baronii PSD au încuviințat ruperea USL pe 20 februarie 2014, când au sărbătorit cei patru ani de șefie a lui Pinocchio Ponta. Pinocchio Ponta - "dottore" PSD a încălcat și încalcă sistematic toate acordurile și uneltește în continuare în modul cel mai mârșav și mincinos pentru marginalizarea și compromiterea PNL. PSD premierului Pinocchio Ponta și-a îndeplinit visul, o guvernare formată din prostituații perpetui și lingăi politici. Senatorul Ioan Deneș a anunțat, vineri 28 Feb 2014, într-o conferință de presă susținută la sediul PSD Bistrița-Năsăud, că demisionează din PNL pentru a se înscrie în PSD. A fost urmat de Constantin-Cosmin Enea - deputat de Gorj sau Calin Potor –deputat de Alba. Halal democrație! Halal P.S.D.! "Quod erat demonstrandum". Am scăpat de ciuma portocalie și ne-am ales cu ciuma roșie și cu UDMR... PSD și Pinocchio Ponta să nu uite niciodată ca au mai avut un Vodă, chiar mentorul lui, care a sfârșit prost ... momentan e blogger la Jilava.

Hanibal
5 mai 2014
generalisimul ordona

Adevar graieste generalul de carton . S-a schimbat generatia , dar nu si mentalitatea . Noua generatie sta cu spatele la popor si cu fata spre puscarie . Nici nu poate fi altfel din moment ce partidele , dupa 25 de ani n-au fost capabile sa-si aleaga alti lideri decat mediocritati oportuniste ca Ponta , Constantin, Antonescu , Blaga , Chiru , Oprea , Dragomir , si altii asemenea , toti fiind urmasii directi ai lui Iliescu . Ceea ce este mai grav , este faptul ca nici noi , cetatenii " de rand " nu ne-am schimbat si nu vrem sa ne schimbam . Hahalerele politicianiste vor fi votate in continuare cu acelasi entuziasm tovarasesc , cu speranta si convingerea ca cu cat se vor imbogati mai mult prin hotie , cu atat mai multe firimituri vom culege de la mesele lor imbelsugate .

blue hermes handbags
19 mai 2014
blue hermes handbags

hermes paketshop 1090 Stiri Politică : Gabriel Oprea: "Victor Ponta are obligația să ajungă președintele României" | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online blue hermes handbags http://www.krikonis.gr/blue-hermes-handbags-hermes-handbags-holland-8770.asp

norway hermes bags
1 iunie 2014
norway hermes bags

hermes xs Stiri Politică : Gabriel Oprea: "Victor Ponta are obligația să ajungă președintele României" | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online norway hermes bags http://www.yogameriam.nl/the-newest-style-of-hermes-handbags-replica-jewelry.aspx

MBT Unono Shoes
2 iunie 2014
MBT Unono Shoes

mbt shoes from china Stiri Politică : Gabriel Oprea: "Victor Ponta are obligația să ajungă președintele României" | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online MBT Unono Shoes http://www.xunhuanet.com/mbt-shoes/mbt-shoes-outlet-store.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1978 secunde