Gabriela Firea a demisionat din PSD

341
4
Gabriela Firea a demisionat din PSD - gabrielafirea-1389375016.jpg
Senatorul PSD Gabriela Firea a anunțat că a demisionat din PSD după decizia PNL de a accepta colaborarea cu PDL în Ilfov, ea criticând faptul că niciun lider al PSD nu a luat poziție față de gestul liberalilor. "Începând cu data de 10 ianuarie 2014, am demisionat din toate funcțiile deținute în cadrul PSD, respectiv vicepreședinte la nivel național și președinte al organizației județene Ilfov, precum și din calitatea de membru al partidului", a anunțat senatorul Gabriela Firea, într-un comunicat de presă remis Mediafax. Firea spune că a luat această hotărâre "după 24 de ore de la decizia PNL de a accepta colaborarea în plan local cu PDL, reacționând la conflictul din USL Ilfov prin promovarea președintelui PNL Ilfov în funcția de coordonator al campaniei elec-torale a PNL pentru alegerile euro-parlamentare, timp în care niciun lider al PSD nu a luat poziție față de acest demers flagrant de rupere a USL".


Comentează știrea

mr.Anaconda
11 ianuarie 2014
Bravo!

Incet - încet se duce de râpă alianta. Băsescu este în câștig.

petrica
11 ianuarie 2014
nu stiam

nu stiam de ce nu puteam sa dorm ! demisionase Firea din P S D

Corina
11 ianuarie 2014
Firea si politica....

Personaja asta gingasa oricum nu facea de PSD. Era ca baba si mitraliera... Felicitari fiindca si-a dat seama la timp ca era nepotrivita pt acest partid de ............rosii.

Hanibal
11 ianuarie 2014
protest

Am postat un comentariu referitor la acest articol si a fost sters . Sunt surprins de acest fapt si-l consider un gest nedemocratic. Cand ziarul Telegraf foloseste un asemenea procedeu mi se pare normal,avand in vedere pe cine reprezinta , fapt dovedit de comentariul subsemnatului care a disparut astazi la scurt timp dupa aparitie . Revenind la Cuget Liber , este posibil ca redactia sa fi considerat unele expresii ca " atac la persoana " dar si eu am dreptul sa consider ca unele persoane nu sunt "persoane", cu referire directa la cei (cele) care ne ataca pe noi prin felul in care fac politica si care nu merita nici un fel de consideratie .

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 23 Februarie 2013
Stire din Politică-Administrație : Gabriela Firea, aleasă președinte PSD Ilfov
Sâmbătă, 19 Ianuarie 2013
Stire din Politică-Administrație : Ce propunere are senatorul Gabriela Firea
Pagina a fost generata in 0.4203 secunde