Gabriela Firea îl vrea pe Dragnea premier

195
1
Gabriela Firea îl vrea pe Dragnea premier - liviudragnea1-1474553531.jpg

Articole de la același autor

Vicepreședintele PSD Gabriela Firea a declarat, ieri, că președintele PSD, Liviu Dragnea, este cel mai potrivit om pentru a prelua poziția de premier după alegerile din decembrie. 


"Din punctul meu de vedere, românii au văzut că noi suntem oameni serioși, că noi facem lucruri serioase, stabile și bune, corecte și guvernarea cu votul românilor va fi una PSD-ALDE și dacă va dori și UMDR să ni se alăture, vom avea cu siguranță discuții în acest sens, nu ar fi rău din punctul meu de vedere să arătăm această deschidere. Iar cel mai potrivit om pentru a prelua această poziție importantă, de prim-ministru, este președintele PSD, domnul Liviu Dragnea. Este punctul meu de vedere, nu am avut încă o dezbatere într-un for superior al partidului pe acest subiect, dar cred că îmi pot permite să am și eu o opinie", a declarat Gabriela Firea, înaintea reuniunii Comitetului Executiv Național al PSD care se desfășoară la Murighiol.


Comentează știrea

Anti BASS
23 septembrie 2016
Nu ar fii...

..." Nu ar fi bine sa l punem iar pe...........BOC."Liviu este bun dar Victor ar trebui sa si continuie mandatul care a fost intrerupt de lovitura de stat dim 2015 a baistilor liberali..Sa moara de oftica basisti liberali pt ca Victor va relansa economia care va deveni iarasi nr1 in UE si cu ajutorul lui Calin PTariceanu liberal adevarat.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4589 secunde