Galerie foto / A inceput Congresul UDTTMR. Gelil Eserghep, candidat la functia de presedinte

1121
3

Articole de la același autor

UPDATE: În urma votului secret din cadrul Congresului UDTTMR, Gelil Eserghep devine, din nou, președinte, împotriva alegerii sale fiind un singur vot.

Mai multe detalii puteți citi în ediția de luni a ziarului Cuget Liber.



La Palatul Copiilor a inceput Congresul UDDTMR. La eveniment sunt prezenti 291 delegati din cei 302 aprobati. Gelil Eserghep este singurul candidat la functia de presedinte. Cu toate ca multi se asteptau sa existe conflicte evenimentul se desfasoara in conditii de normalitate. Dupa raportul prezentat de Gelil Eserghep privind mandatul de presedinte s- a constituit si Comisia Electorala privind alegerea noului presedinte si a Consiliului Reprezentantilor. Alegerea presedintelui se va face prin vot secret.

Comentează știrea

Ali Ibraim
20 mai 2017
Nulitatea Congresului

Era de așteptat ca "șuberekari" să-l voteze aproape în unanimitate.., problema e să rie recunoscut și de autorități... Vom trăi și von vedea !...

Alegator
21 mai 2017
Kostenge

Am fost si eu la mascarada de asa zis congres, imi este rusine...Nu am crezut ca fratii mei tatari pot fi manipulati de o asa joasa-maniera, de acest infect, avid de putere, dispus sa faca orice nenororciri numai sa ajunga presedinte. Desi votul trebuia sa fie secret , s-a votat la vedere in fata comisiei pentru a-si demonstra slugarnicia fata de disctatorul gelil. De ce daca gelil este asa de apreciat niciun fost presedinte al UDTTMR si niciun fost deputat (Tasin Gemil, Sali Negiat, Amet Aledin si Amet Varol) nu au fost prezenti pentru a-si exprima votul? Acest lucru spune tot despre penalul si interlopul eserghep. Lasa-ne pentru ca nu ai fost si nici nu vei fi presedintele pe care il merita natia tatara! Esti prea MIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alt alegator
22 mai 2017
Congres

Kostence, du-te si pupa-i pe stimabilii pe care i-ai amintit in comentariu, in continuare, in cur. Poate iti arunca si tie un banut din cat au sustras cat au fost la uniune. Sau macar un hectar de pamant cere de la negiat, ca are de unde sa-ti dea, doar dar din dar se face rai, mno?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0574 secunde