"George Maior mi-a spus despre fotografiile de la Paris, înainte ca ele să devină publice"

101
Deputatul Elena Udrea a declarat, la B1, că directorul SRI George Maior i-a spus despre fotografiile de la Paris, în care apărea alături de șefa DIICOT, Alina Bica, înainte ca acestea să fie făcute publice, precizând că Maior a aflat despre aceste fotografii de la Florian Coldea. Elena Udrea a precizat la B1 TVcă fostul director al SRI, George Maior i-a spus despre fotografiile de la Paris, înainte ca acestea să fie făcute publice. "Da, mi se spusese că există acele fotografii. Îmi spusese domnul Maior", a arătat Udrea, precizând că Maior aflase despre fotografii de la Florian Coldea.


Pe de altă parte, Udrea a spus că nu crede că SRI a fost implicat, și crede că Maior nici nu știa ce s-a întâmplat la Paris, adăugând că, în opinia sa, "a fost o operațiune clandestină, făcută în privat".

Întrebată în ce context i-a spus maior despre aceste fotografii, Udrea a răspuns: "Mi-a spus întâmplător, cred că pur și simplu aflase că există acele fotografii și mi-a spus de ele".

Ea a reafirmat faptul că acuzațiile sale nu sunt la adresa Serviciului Român de Informații ci se referă doar la generalul Florian Coldea. scrie Mediafax.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 08 Februarie 2015
Stire din Politică-Administrație : Cum va vota PNL în cazul Elenei Udrea
Duminică, 08 Februarie 2015
Stire din Sport : O nouă reținere în dosarul "Gala Bute"
Vineri, 06 Februarie 2015
Stire din Eveniment : Videanu, eliberat sub control judiciar
Pagina a fost generata in 0.5179 secunde