George Simion: "Klaus Iohannis joac─â poker cu destinul rom├ónilor. ÔÇ×Ciolo╚Ö nu va fi votat niciodat─â"

186
George Simion:
George Simion, co-pre┼čedinte AUR, a comentat demersul lui Dacian Ciolo┼č de a realiza o majoritate parlamentar─â ├«n termenul stabilit din Constitu╚Ťie. ÔÇ×Nu exist─â a┼ča ceva, nu o s─â fie votat niciodat─â", a spus acesta


Potrivit Antena3.ro, ├«ntrebat dac─â Dacian Ciolo┼č va reu╚Öi ├«n 9 zile s─â contureze o majoritate parlamentar─â, George Simion, co-pre┼čedintele AUR, s-a declarat amuzat ┼či a precizat c─â, de fapt, Iohannis "┼či-a b─âtut joc de cei de la USR cu aceast─â nominalizare".

ÔÇ×Ce 9 zile. Nu a mai r─âmas nicio zi. Ciolo┼č nu va fi niciodat─â prim-ministru. ┼×i-a b─âtut joc Iohannis de cei de la USR cu aceast─â nominalizare. Categoric vrea s─â r─âm├ón─â C├«┼úu c├ót mai mult timp. A┼č r├óde toat─â emisiunea, dac─â nu ar fi trist. S-a trezit Iohannis acuma s─â devin─â pre┼čedinte juc─âtor, s─â se implice, s─â fac─â jocuri politice c├ónd vine o iarn─â foarte grea.ÔÇ×Nu exist─â a┼ča ceva nu o s─â fie votat niciodat─â"


Dac─â Dacian Ciolo┼č ar fi cu adev─ârat responsabil cum clameaz─â ┼či-ar depune urgent mandatul, i l-ar da ├«napoi lui Iohannis ┼či ne-am pune la masa negocierilor. Nu exist─â a┼ča ceva nu o s─â fie votat niciodat─â", a spus George Simion.


ÔÇ×Este bluf, ca la poker. Joac─â poker cu viitorul rom├ónilor"

├Äntrebat cum crede c─â s-a ajuns la ideea de Dacian Ciolo┼č de premier desemnat, George Simion a apreciat c─â este un "bluf".

ÔÇ×Este bluf, ca la poker. Asta face Klaus Iohannis. Joac─â poker cu viitorul rom├ónilor. El vrea s─â joace golf cu premierul lui ┼či credea c─â nu va trece mo┼úiunea de cenzur─â. Domnul Iohannis nu ne-a dat impresia c─â am avea un pre┼čedinte de ┼úar─â.

Ne-a dat impresia unui suveran gol ┼či rece care a┼ča distant observ─â ce se ├«nt├ómpl─â. Mi-am adus aminte de declara╚Ťia de s─âpt─âm├óna trecut─â ├«n care spunea c─â este un stat care a e╚Öuat ├«n a-┼či proteja cet─â╚Ťenii. De parc─â nu el a fost pre┼čedintele acestui stat timp de 7 ani. Este trist. Noi am mai avut a┼ča ceva, un astfel de suveran, care s-a jucat cu ┼úara", a mai spus George Simion, co-pre┼čedinte AUR.


Comentează știrea

Nu exist─â comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3581 secunde