Gorghiu candidează pe primul loc la Senat, pe lista de la Timișoara

234
Gorghiu candidează pe primul loc la Senat, pe lista de la Timișoara - gorghiualinagorghiuf-1477050688.jpg

Articole de la același autor

Președintele PNL, Alina Gorghiu, va candida pe primul loc de la Senat la Timiș, ea fiind prezentă, vineri, la ședința Biroului Politic Județean (BPJ), for care va valida listele filialei liberale.


''Am primit cu foarte multă încântare invitația organizației de a candida la Timiș, sunt argumente puternice ca eu să vin în județul Timiș și să candidez la Senat, însă există o ședință azi după-amiază a BPJ, unde voi avea discuții deschise cu toți 
colegii mei din structură, cu toți primarii, pentru a lua cea mai bună decizie cu privire la candidaturile din partea județului Timiș. Validarea listelor care au mai rămas din partea PNL la nivel național se va face luni de Biroul Politic Național (BPN) al PNL și cred că atunci vom fi în măsură, cu toții, să vă spunem concluziile finale despre tot ceea ce înseamnă candidaturile PNL'', a afirmat Alina Gorghiu vineri, în conferința de presă, citată de Agerpres.


Ea a menționat faptul că în 99% din cazuri, ''dacă sunt îndeplinite criteriile PNL de candidatură, BPN nu modifică listele de la județ votate de BPJ''.


Alina Gorghiu a subliniat, în schimb, că dacă va fi pe primul loc de la Senat din partea PNL, campania o va face ''din ușă în ușă'' și că trei zile pe săptămână va fi în Timișoara.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.748 secunde