Gorghiu: Cioloș, cea mai bună soluție de premier

243
1
Gorghiu: Cioloș, cea mai bună soluție de premier - ciolos2-1478174555.jpg

Articole de la același autor

Președintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat că liberalii au toate premisele pentru a câștiga alegerile parlamentare, arătând că Dacian Cioloș este cea mai corectă soluție de premier.

"Avem toate premisele să câștigăm aceste alegeri generale. Avem tot ce ne trebuie pentru o Românie dreaptă, avem dorința de schimbare și lucrul acesta s-a văzut, așa cum spunea Dacian Cioloș, la alegerile locale. Avem o listă de candidați noi, integri, profesioniști. Avem un program de guvernare perfect compatibil cu platforma 'România 100' și mai presus de toate avem un candidat de prim-ministru onest. Diferența între noi și PSD nu este doar că liberalii au o istorie de peste 140 de ani, ține de faptul că PNL va face istorie de acum înainte", a spus Alina Gorghiu, citată de Agerpres.

Potrivit acesteia, în ultimul an, liberalii au luat decizii dureroase, însă corecte pentru România. Ea le-a mulțumit liberalilor care au înțeles să facă un pas lateral.

"Suntem obligați să le mulțumim toți pentru că astăzi PNL a înțeles dinamica societății civile din România și suntem acel partid care prin schimbare putem câștiga încrederea celor pe care i-am pierdut nu de azi, de ieri, de ani de zile", a adăugat liderul PNL.

Comentează știrea

Alintata daca e asa bun ia l acasa la mama
3 noiembrie 2016
Burghiu si politica

Ciolos bun?E o gluma acra facuta pe spinarea poporului roman.E clar nu au solutii nu au oameni potriviti pt functia de prim ministru ditamai partidul Liberal a devenit o mizerie in care noii veniti devin : Primari.sau prim ministrii..De ce nu candidezi TU Alina Burghiu Dej? Sa vedem cine te alege intre tine si Dragnea sau Ponta este o distanta uriasa in sondaje...HAI Alina...tata sari

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1422 secunde