Gorghiu îi cere lui Ponta să organizeze alegeri parțiale

69
Gorghiu îi cere lui Ponta să organizeze alegeri parțiale - gorghiu-1432280301.jpg

Articole de la același autor

Co-președintele PNL Alina Gorghiu i-a solicitat, din nou premierului Victor Ponta să organizeze alegerile parțiale în colegiile de parlamentar vacantate și, de asemenea, la primăriile și consiliile județene unde un astfel de lucru se impune, având în vedere și faptul că liberalii au obținut, la București, după Cluj, o a doua hotărâre în instanță în acest sens. 


"Am primit soluția la unul din dosarele pe care le-am înaintat instanțelor de contencios administrativ în luna februarie, prin care sesizam că Guvernul României încalcă legea cu privire la refuzul de a organiza alegerile parțiale în două colegii uninominale, vorbesc de colegiile de parlamentari. De la momentul depunerii acțiunii și până astăzi, s-au mai vacantat 17 colegii, dacă nu mă înșel. Motiv pentru care astăzi suntem în măsură să vă spunem că este a doua decizie a unei instanțe din România, după cea de la Cluj, care dă dreptate sau câștig de cauză PNL .(...) Ceea ce face Guvernul prin refuzul de a organiza alegerile parțiale se numește exces de putere", a declarat Alina Gorghiu, citată de Agerpres. 


Ea i-a cerut șefului Guvernului "să organizeze alegerile parțiale în cele 19 colegii, așa cum instanța de judecată dispune". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.376 secunde