"Grindeanu a uitat de ce se află la guvernare"

170
Deputatul PNL de la Constanța, Robert Boroianu, susține că, după doar două luni de la instalare, Guvernul Grindeanu a și uitat pentru ce se află la conducerea țării. Liberalul spune că, în loc să implementeze măsurile din programul de guvernare, Grindeanu a reușit "performanța" să scoată în stradă sute de mii de români.

"De exemplu, una dintre promisiunile pe care PSD și-a bazat programul de guvernare, extinderea cotei 0% de TVA pentru vânzarea de locuințe, publicitate și inputuri în agricultură începând cu 1 martie 2017, sunt convins că are deja șanse nule de a mai fi aplicată de la data promisă.

Și susțin acest lucru, pentru că, se știe, măsura respectivă nu poate fi implementată de către Guvernul PSD-ALDE dacă România nu obține întâi o derogare de la Comisia Europeană având în vedere faptul că legislația europeană prevede că pentru orice cotă de TVA mai mică de 5% trebuie obținută o derogare de la Comisie", declară Robert Boroianu.

Mai mult decât atât, spune parlamentarul constănțean, majoritatea aflată la putere nu a demarat nici măcar procedura de solicitare a acestei derogări de extindere a cotei 0% de TVA pentru vânzarea de locuințe, publicitate și inputuri în agricultură, deși știe că acest proces ar dura mai multe luni.

"Cu alte cuvinte, Guvernul Grindeanu-Dragnea a avut timp berechet și a considerat extrem de urgent să emită pe bandă rulantă mai multe OUG, cum sunt OUG 13/2017, OUG 6/2017 sau OUG 9/2017, care au menirea de a instaura tocatul banilor din buget de către abonații de partid, fără limite și fără griji, fără a mai răspunde în fața Parlamentului sau a altor instituții abilitate și fără a mai avea parte de acuzații ulterioare de abuz în serviciu, dar a uitat cam repede de promisiunile făcute în ultima campanie electorală, în urma cărora a obținut acele milioane de voturi clamate acum când se justifică de ce se ocupă doar de propriile priorități!", a încheiat deputatul PNL de Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4766 secunde