Grindeanu l-a numit pe Florian Geantă la conducerea AAAS

238
Grindeanu l-a numit pe Florian Geantă la conducerea AAAS - grindeanu-1488530743.jpg

Articole de la același autor

Premierul Sorin Grindeanu l-a numit pe fostul deputat Florian Geantă în funcția de președinte al Autorității pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS), după ce a eliberat-o din această demnitate pe Ruxandra Gîndu.


De asemenea, potrivit Agerpres, Vicențiu-Mircea Irimie a fost numit secretar de stat la Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social, iar Dorin-Octavian Corcheș în funcția de secretar de stat la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.


Totodată, premierul l-a eliberat pe Mitea Ilie Dumitru Haralambie din funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Agenției Domeniilor Statului, numindu-l în locul acestuia pe Alexandru-Valentin Tachianu.


Schimbări s-au produs și la nivelul funcției de vicepreședinte al acestei instituții, Alina Luminița Catan fiind înlocuită cu Marius Postolache.


Sorin Grindeanu l-a mai revocat, joi, pe Ioan Gherheș din funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, în locul său fiind desemnat Viorel Toma.


Prim-ministrul l-a schimbat și pe președintele Autorității de Reformă Feroviară, Robert Răzvan Dobre, cu Marian Păun.


Grindeanu a semnat, totodată, decizia de încetare, prin acordul părților, a raportului de serviciu al lui Dan-Aurel Pricăjan, inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7416 secunde