Guvern: Program de internship în perioada 17 iulie - 18 septembrie

107
Guvern: Program de internship în perioada 17 iulie - 18 septembrie - guvern-1486788783.jpg
Programul oficial de internship al Guvernului se va derula în această vară în perioada 17 iulie - 18 septembrie și va avea ca obiectiv implicarea tinerilor performanți în activitățile Executivului, pentru dobândirea experienței și cunoștințelor practice, informează un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, stagiarii vor fi recrutați la Palatul Victoria, în ministere și în celelalte instituții participante la program.

"Dincolo de activitatea zilnică în cadrul administrației centrale, stagiarii vor avea ocazia să participe la discuții și mese rotunde în prezența unor înalți oficiali ai statului român, precum și la training-uri și workshop-uri tematice. Pe durata programului, stagiarii vor primi o bursă lunară, din bugetul Secretariatului General al Guvernului. Numărul stagiarilor și cuantumul bursei vor fi ulterior stabilite", precizează Executivul.

Programul oficial de internship al Guvernului a debutat în 2013, cu 25 de tineri stagiari care au contribuit la activitățile din cadrul Palatului Victoria.

Pagina a fost generata in 1.3153 secunde