Guvernatorul Deltei a fost numit consilier al premierului Tăriceanu

323

Articole recomandate

Guvernatorul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD), Paul Cononov, a anunțat, ieri, la Tulcea, că a fost numit consilier personal al premierului Călin Popescu Tăriceanu, transmite corespondentul NewsIn.
Cononov a făcut acest anunț la un simpozion al Institutului Național de Cercetare Dezvoltare a Deltei Dunării desfășurat la Tulcea.
"Este o nouă misiune pe care mi-o oferă actualul Guvern și, din moment ce îl voi consilia pe domnul prim-ministru pe probleme de mediu, consider că este o continuare a muncii depuse la Rezervație", a declarat Paul Cononov.
Guvernatorul ARBDD a fost anunțat, săptămâna trecută, de Biroul Permanent Județean al PNL drept candidat în colegiul numărul doi pentru Camera Deputaților Tulcea, însă, potrivit statutului său, ar fi putut candida numai dacă s-ar fi autosuspendat din funcție. Cononov a mai anunțat, ieri, că încă nu a demisionat din funcția de la ARBDD.
După cum se știe de câteva zile, la conducerea Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării va fi numit jurnalistul Liviu Mihaiu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.008 secunde