Guvernul a adoptat proiectul de lege privind grațierea și ordonanța privind modificarea Codurilor

2332
2
Guvernul a adoptat proiectul de lege privind grațierea și ordonanța privind modificarea Codurilor - protestordonantagratieresicodpen-1485894772.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Justiției, Florin Iordache, a anunțat că Guvernul a adoptat în ședința de marți seara un proiect de lege privind grațierea și unul privind modificarea legii 254/2013 privind executarea pedepselor, dar și o ordonanță de urgență privind modificarea Codurilor penale.


El a precizat că primele două proiecte de lege vor merge la Parlament în procedură de urgență.

Întrebat de ce Guvernul a adoptat aceste acte normative marți seara după ora 21, Iordache a replicat: ''Pentru că la această oră a fost ședința de Guvern''. Cât privește transparența acestui demers, el a susținut că ordinea de zi a fost suplimentată pentru că Executivul are acest drept.

Ministrul Justiției a precizat că OUG privind modificarea Codurilor Penale a păstrat pragul de 200.000 de lei privind abuzul în serviciu, iar favorizarea infractorului a fost dezincriminată inclusiv pentru adoptarea de acte normative.


Comentează știrea

Sindbad
31 ianuarie 2017
Spune-mi, țara când se fură? Noaptea, pe fulgerătură!

Ne-am intors in timp. A început dominatia hoților si a prostimii. Luati-vă pașaportul și plecati. Nu vă uitați înapoi. Lăsati prostimea să-și fure căciula unul altuia.

DODO
1 februarie 2017
somnul ratiunii naste monstrii

cei care ati votat PSD si cei care nu ati fost la vot aveti aceasta tara pe constinta . Jigodiile din guvern si-au demascat intentiile Liber la jaf ! platesc prostii si indolentii Romania inapoi ca dupa mineriade .SICTIR !!!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3705 secunde