Guvernul își va asuma răspunderea în Parlament pe proiectul descentralizării

104
1
Guvernul își va asuma răspunderea  în Parlament pe proiectul descentralizării - victoponta-1382712778.jpg

Articole de la același autor

Premierul Victor Ponta a anunțat, vineri, că proiectul legislativ privind descentralizarea urmează să fie asumat de Guvern în Parlament la mijlocul lunii noiembrie, după ce vor fi finalizate discuțiile în Executiv și cu partidele din Opoziție.

"La jumătatea lunii noiembrie, după ce discutăm, evident, în Guvern, ne vom angaja răspunderea pe proiectul de descentralizare a structurilor care vor merge către autoritățile publice locale. Domnul vicepremier Liviu Dragnea știu că a prezentat, în primul rând, grupurilor noastre USL și UDMR și vă veți întâlni și cu PDL și cu PP-DD, în așa fel încât să fie cel mai larg dialog posibil, iar proiectul de lege să reprezinte nu doar un proiect important al USL, ci un proiect na-țional", a declarat primul-ministru, în deschiderea ședinței de Guvern.

Potrivit unor surse oficiale, cel mai probabil, asumarea de către Guvern a proiectului privind descentralizarea ar urma să se facă în data de 12 noiembrie. 

Comentează știrea

Gina
26 octombrie 2013
formula magica

Asta e formula magica preluata de la piticul Boc "guvernul isi asuma raspunderea " . In ce fel ,stiu numai ei ,pt ca nimeni nu a platit nimic pt dezastrul economic in care se afla tara asta .Poporul a platit si va plati toate oalele sparte pt acesti incapabili . Sa termine cu smecheriile si sa se apunce de treaba

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4463 secunde