Deputatul Florin Gheorghe:

"Guvernul Ponta nu a vrut niciodată reformă în administrație"

116
1

Articole de la același autor

Deputatul Partidului Mișcarea Populară Florin Gheorghe a adresat, ieri, o interpelare ministrului Liviu Dragnea, în legătură cu abandonarea proceselor de reformă din administrație.

"Cea mai mare parte a coaliției de guvernare USD poartă astăzi discuții sterile pe marginea unor probleme inventate, care nu au nicio legătură cu actul de guvernare. Zilnic, laboratoarele de propagandă de la Guvern intoxică mass-media cu tot felul de subiecte pentru a ascunde în fapt eșecul total al guvernării. Victor Ponta și PSD să spună românilor dacă, în doi ani și jumătate de când a preluat guvernarea, a avut măcar o realizare! Măcar una! Sau, ce să mai spun de realizări, dacă a făcut ceva care să nu facă rău României și românilor. Niciunul, dar absolut niciunul dintre proiectele promise de Victor Ponta nu a fost realizat. Mai mult, tentativele pe care le-a avut au eșuat, pentru că, din pricina motivelor ascunse, încălcau Constituția", a spus deputatul Florin Gheorghe.

El a adăugat că despre aderarea la Schengen nu mai scoate nimeni niciun cuvânt, iar despre milionul de locuri de muncă sau miile de kilometri de autostradă nu mai spune nimeni nimic.

"Toți au amnezie! I-am adresat domnului ministru Dragnea o interpelare în legătură cu procesul de reformă din administrație. Nu cred că a uitat nimeni cum, sub pretextul descentralizării, domnul Dragnea a dorit să împartă patrimoniul administrației către unii aleși PSD, iar Curtea Constituțională i-a dat peste mână. Sper că domnul ministru Dragnea nu a abandonat reforma din administrație! Mai sper ca domnul Dragnea să demareze procesul acum și nu mai târziu, pentru a nu bulversa întreaga administrație publică din România înaintea alegerilor locale. Toată clasa politică din România susține și așteaptă proiectele de reformă din administrație, care se pare că s-au pierdut precum contractul cu Bechtel", a mai spus parlamentarul constănțean Florin Gheorghe.

Totodată, el a adăugat că, dacă Dragnea a abandonat reorganizarea administrativ-teritorială, procesul de regionalizare și cel de descentralizare, atunci nu face decât "să confirme că tentativa eșuată a descentralizării nu a avut decât obiectivul de a da baronilor mai multă putere și mai multe bunuri patrimoniale". 

Comentează știrea

gigel
25 iunie 2014
Gura mica !!!

Dumneata cine esti domnule Gheorhe? Cate locuri de munca ai facut pentru Constanta in toata guvernarea PD`l ca sa poti vorbi despre altul, sau despre alta guvernare? Acum toata gasca sa mutat in PMP. Mai bine uita`te la gunoiul din ochiul tau inainte de a critica pe altul. Vatzi batut joc de noi alegatori care am crezut in zloganul mincinos "Dreptate si adevar" , "Sa traiti bine" - adica sa traiti voi bine poate, ca noi am ajuns la sapa de lemn. Voi va datzi cinstiti dupa ce ati adus tzara la faliment ... Ne pare rau, si imi pare rau ca am avut noi astia asa mici cum suntem incredere in voi.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0005 secunde