Concurs Hotelierii mai au la dispoziție două săptămâni să își dea cu părerea asupra taxei hoteliere pentru 2010

339

Articole de la același autor

Agenții economici care își desfășoară activitatea în domeniul hotelier mai au la dispoziție două săptămâni pentru a-și exprima, în scris, punctele de vedere în legătură cu taxa hotelieră pentru anul 2010.
Potrivit informațiilor publicate pe site-ul Primăriei Constanța, dar și pe cel al Serviciului Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța, cei interesați pot consulta proiectul de hotărâre privind stabilirea taxei hoteliere pentru anul viitor la adresele http://www.spit-ct.ro/stire/20 și www.primaria-constanta.ro. Până pe 21 mai, ora 10.00, constănțenii pot depune și propuneri și sugestii, în scris, atât la registratura din cadrul Centrului de Informare Cetățeni, cât și pe adresa de e-mail [email protected].
Este una dintre foarte puținele inițiative ale administrației locale constănțene de a supune dezbaterii publice, chiar și on-line, probleme de interes general.
Potrivit Codului Fiscal, proiectul ar urma să fie supus votului în ședința de consiliu local aferentă lunii mai.
Această inițiativă a administrației locale de a mima transparența în relația cu cetățenii poate nu este deloc întâmplătoare ținând cont de domeniul de interes. Edilul - șef al Constanței are nevoie să se pună bine cu agenții din domeniul hotelier, Mazăre invocând tot mai des breasla acestora în demersurile sale pentru dobândirea plajelor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6821 secunde