Mazăre, despre Remus Cernea:

"Îi rup picioarele dacă îl prind prin Constanța"

403
1
Președintele PSD Constanța, Radu Mazăre, este supărat pe deputatul Remus Cernea, ales pe listele USL Constanța ca parlamentar de Constanța în Colegiul 9, deoarece acesta a inițiat un proiect legislativ prin care dorește ca Biserica să nu mai primească bani de la stat.

"A venit de la București și a câștigat mandatul cu ajutorul constănțenilor. Adică, noi l-am ajutat că ne-a rugat Ponta să-l luăm la noi ca să câștige.

Și, acum el ce face ? În loc să se implice, să alerge să deblocheze proiectele pentru Constanța, el stă și se ceartă cu Biserica, se ia la trântă cu popii. Un tâmpit ! Mai mult n-am ce să zic !", a spus Mazăre la Conferința Județeană de ieri seară.

În acest context, el a supus la vot o rezoluție adoptată de PSD Constanța care a fost votată de toți cei prezenți.

Mai exact, în aceasta se spune că PSD Constanța nu este de acord cu inițiativa legislativă depusă de Remus Cernea căruia îi transmite să o retragă.

"Îi cerem să-și retragă inițiativa și să-și ceară scuze la toți, la Biserică, nouă, vouă care l-ați ajutat să câștige mandatul de parlamentar la Constanța. Mă întrebați ce o să fac dacă nu o retrage ? Dacă nu o face, îi rup picioarele dacă îl mai prind prin Constanța !", a spus Mazăre. 

Comentează știrea

Eurofesenist
9 aprilie 2013
Bai Cernea

Te mai intreb o data.Ce cauti tu in primarie la mine ? Bai gustere,iti rup picioarele daca te mai prind la mine in Constanta. Bai hamsterule,cu mana mea te-am pus in vitrina si prostii astia te-au ales parlamentar de PSD.Bai,sa-ti intre bine in cap,iti rup coltii cu batista ca la cobre.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.245 secunde