Ilie Năstase, reclamat la Biroul Electoral Central

403
Ilie Năstase, reclamat la Biroul Electoral Central - ilienastase-1556031028.jpg

Articole de la același autor

Fostul tenismen Ilie Năstase a fost filmat în timp ce arunca un pahar cu cafea pe un panou de campanie al lui Traian Băsescu. Un membru PMP a postat înregistrarea pe rețelele sociale susținând că acesta este un gest de golănie.

În imagini se observă cum Ilie Năstase, care avea un pahar de cafea în mână, s-a apropiat de un panou cu fotografia lui Traian Băsescu. Cel care îl filma se aude spunând: "Ești nebun, Iliuță! Te filmez!".

În acel moment, fostul tenismen a luat o gură de cafea, apoi a vărsat băutura pe fotografia lui Băsescu. Imaginile au apărut pe internet și au fost preluate și de televiziunile centrale. În plus, au generat critici din partea membrilor și a simpatizanților PMP.

Mai mult, ieri, reprezentanții PMP București au anunțat că au sesizat Biroul Electoral Central, deoarece gestul lui Năstase reprezintă distrugerea unui material electoral, motiv pentru care ar trebui sancționat cu amendă.

Reamintim că fostul tenismen Ilie Năstase deschide lista UNPR la alegerile europarlamentare, care vor avea loc pe 26 mai, în timp ce fostul președinte al României Traian Băsescu este primul pe lista PMP.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3399 secunde