"Îmi doresc ca orașele din România să profite de fondurile europene"

131

Articole recomandate

Comisarul european pentru Politici Regionale, Corina Crețu, și-a exprimat speranța ca orașele din România să profite din plin de fondurile europene pe care le au la dispoziție în actuala perioadă de programare.

"Îmi doresc ca, până la finalul mandatului meu, să văd că orașele din România au profitat din plin de oportunitatea ce li se oferă prin fondurile europene pe care le au la dispoziție în actuala perioadă de programare. Este o responsabilitate imensă pentru viitorii primari să facă dovada că au meritat încrederea cu care au fost învestiți. După cum, la fel de mare este și responsabilitatea locuitorilor de a-și desemna, în cunoștință de cauză, edilii. Alegerea făcută se va răsfrânge asupra dezvoltării ulterioare a fiecărei localități în parte și a României, în ansamblu", a declarat comisarul european, potrivit unui comunicat transmis vineri AGERPRES.

Corina Crețu a menționat că, în actualul exercițiu bugetar, mai mult de 100 de miliarde de euro sunt alocate dezvoltării urbane prin Fondurile structurale și de investiți europene și, pentru prima dată, 15 miliarde de euro vor fi gestionate direct de către orașe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2534 secunde