Sebastian Lăzăroiu:

"Îmi vine să râd când aud că USL va lua 50% plus unu, în 2012"

1340
3

Articole de la același autor

Ministrul Muncii, Sebastian Lăzăroiu, a declarat, vineri, că USL nu va reuși să ia peste 50% în alegerile din 2012, aceasta fiind o "misiune imposibilă" în actuala configu-rație politică, și se arată circumspect că alianța va rezista încă patru ani în opoziție.
"Mie îmi vine să râd numai când aud asta și aproape că m-am plictisit să explic de ce nu vor lua peste 50% în alegeri. Și credeți-mă, pe lângă mine, sunt mulți alți oameni care nu și-au pierdut simțul realității electorale, mă refer la specialiști, și care știu și ei că, în România lui 2012, 50% plus unu e misiune imposibilă", a spus Lăzăroiu.
Fostul consilier prezidențial spune însă că "le urează succes" și speră că măcar activiștii USL îi vor crede pe liderii alianței. Pentru acești activiști, Lăzăroiu transmite un mesaj, întrebându-i dacă mai rezistă USL încă patru în opoziție, dacă nu vor obține în alegeri peste 50%: "Și o întrebare și mai grea - dacă tot centru-dreapta va da președintele țării în 2014, mai rezistă încă alți opt ani în opoziție?"

Comentează știrea

pfemfpe
6 august 2011
USL va lua 70% plus unu, în 2012"

mananca rahat lazaroiu..USL va lua 70% plus unu, în 2012". Degeaba se agita pedelacii

Sava
7 august 2011
nici de acum in 100 de ani nu mai 'pupa' pedelacii guvernare, spera ei dar nu au temei

Lazaroiu ca si gashka lui viseaza cu ochii deschisi, sunt disperati tocmai fiindca se apropie despartirea de ciolan, ajunge cu nesimtirea si tupeul, sa-l ia si pe Base si sa emigreze toti in Afghanistan, pe Nuti s-o lase...acasa, dar nu mai 'pupa' astia guvernare nici in 100 de ani !!!

Vlad T.
7 august 2011
Asa de 'seci' la minte sa fie romanii incat sa voteze PSD/USL?

Eu cred ca romanii sunt mai inteligenti decat par, si ca la alegerile viitoare o sa aiba mai mult discernamant la vot. Sa alegi din nou PDSR-istii care s-au mutat in fel de fel de partide pentru a nu-si pierde 'osul de ros' ar fi o sinucidere. Romanii nu trebuie sa uite ca datorita lor o duc rau acum, ca reformele nu s-au facut la timp si trebuia ca cineva sa le inceapa odata. Orice guvern ar fi inceput reformele economice ar fi fost hulit de marea masa de profitori. Nu este normal ca sa munceasca 1/3 din populatie si sa sustii intreg efectivul tarii! Romanii care s-au invatat cu minciuna, hotia si chiulul, se vor simti amenintati si o sa voteze in disperare de cauza. Ma tem ca iar o sa voteze in favoarea escrocilor si a interlopilor. In ultimii 20 de ani, romanii prea s-au tiganit si au acceptat umilinta, prea s-au multumit cu 'pomenile electorale' si au patimit restul anilor pana la urmatoarele alegeri. Pana cand sa se mai repete asta? Daca romanii vor vota...cu cap, PNL, PC si alte partide satelit vor disparea de pe piata iar PSD s-ar perpeli in opozitie mult timp. Merita aceasta soarta, ca sunt singurii responsabili de dezastrul existent in tara. Procurorii si judecatorii lor au contribuit din plin la golirea bugetului, prin hotarari aberante.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4902 secunde