Importanța regiunii Mării Negre, discutată de liderii PPE la București

590
Importanța regiunii Mării Negre, discutată de liderii PPE la București - blackseamareaneagrasatelit1024x7-1316120389.jpg
Conducerea Partidului Popular European se va reuni la București, între 22 și 24 septembrie, pentru a discuta despre importanța Mării Negre și efectele crizei economice. La reuniune urmează să fie prezenți, printre alții, președintele Parlamentului European, Jerzy Buzek, președintele PPE, Wilfried Martens, președintele Traian Băsescu și premierul Emil Boc.
Grupul PPE organizează a zecea ediție a think-tank-ului Universității de vară - Rețeaua Europeană a Ideilor (EIN) în București, în datele de 22-24 septembrie 2011. Principalele teme ale dezbaterilor vor fi: "prioritățile care decurg din criză economică, o posibilă cale spre uniunea economică precum și importanța regiunii Mării Negre", se arată într-un comunicat de presă.
PPE menționează că Universitatea de vară a EIN "oferă un cadru privat pentru dezbateri intense între părțile implicate în procesul decizional european" și specifică faptul că o atenție deo-sebită va fi acordată potențialului oferit de regiunea Mării Negre.
EIN este un think-tank paneuropean înființat în anul 2002 de către Grupul PPE din Parlamentul European. Rețeaua reunește politicieni, oameni de afaceri, academicieni, jurnaliști, consilieri politici și experți externi pentru a discuta unele dintre problemele majore cu care se confruntă Europa de astăzi. De asemenea, coordonează acti-vitățile comune a peste patruzeci de think-tank naționale și ale fundațiilor politice la nivelul UE.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 30 Iulie 2011
Stire din Social : Marea Neagră nu va exploda
Pagina a fost generata in 0.7089 secunde