"În cinci ani, Elena Băsescu nu a fost niciodată raportor al PE"

103

Articole de la același autor

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan a declarat, astăzi, că îi pare foarte rău de Elena Băsescu și Cristian Preda au plecat din PDL, "care a făcut foarte mult pentru dânșii", menționând că, în cinci ani, Elena Băsescu nu a fost niciodată raportor al PE, iar Preda doar o dată.
"Orice om care părăsește PDL reprezintă o pierdere și mie îmi pare rău că dânșii (Cristian Preda și Elena Băsescu - n.r.) au plecat din PDL, care a făcut foarte mult pentru dânșii! Foarte mult, dar e decizia dânșilor", a precizat Stolojan într-o conferință de presă răspunzând unei întrebări pe această temă.
Stolojan a vorbit și despre activitatea Elenei Băsescu și a lui Cristian Preda ca europarlamentari, arătând că prima nu a fost niciodată raportor al PE în cinci ani de zile, iar Cristian Preda a fost doar o singură dată raportor al PE pentru un raport din proprie inițiativă.
"(Elena Băsescu - n.r.) în cinci ani de zile nu a fost niciodată raportor al PE, iar domnul Cristian Preda a fost o singură dată raportor al PE pentru un raport din propria inițiativă", a precizat Theodor Stolojan, citat de Mediafax.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 24 Februarie 2014
Stire din Politică-Administrație : Ce spune Theodor Stolojan despre PNL
Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013
Stire din Monden : Elena Băsescu își botează fiica, astăzi
Pagina a fost generata in 0.4345 secunde