Închisori CIA în România. Ce spune Ion Iliescu

174
Închisori CIA în România. Ce spune Ion Iliescu - ioniliescu-1418232507.jpg
Fostul președinte Ion Iliescu a declarat, azi, răspunzând unei întrebări, că nu are cunoștință de existența unei închisori a CIA în România, precizând, totodată, că nu poate comenta asupra centrului de detenție din Polonia "pe baza unor fapte necunoscute". "Nu pot să comentez ceva fără documente de față. Nu am avut cunoștință de așa ceva". 

Întrebat dacă știa de închisoarea CIA din Polonia, Ion Iliescu a precizat: "Nu m-am întâlnit cu această problemă și comentarii pe baza unor fapte necunoscute și fără dovezi nu pot să fac".

Senatul SUA a publicat, marți, o versiune scurtă a raportului Comisiei de Informații privind tehnicile dure de interogare folosite de CIA după 11 septembrie împotriva suspecților de terorism, asimilate torturii, potrivit AFP. România ar apărea pe lista închisorilor secrete ale CIA, în centrul de detenție deschis pe teritoriul României fiind interogați mai mulți prizonieri ai Agenției Centrale de Informații suspectați de legături cu grupări teroriste, relatează Washington Post.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 23 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Ce spune Ion Iliescu despre Iohannis
Pagina a fost generata in 0.5265 secunde