Indiran Logofătu are sprijinul PD-L Constanța pentru șefia Sanatoriului Balnear din Techirghiol

1174

Articole de la același autor

Membrii Biroului Permanent Județean al PD-L Constanța au decis, aseară, să-i acorde sprijin democrat-liberalei Indiran Logofătu pentru conducerea Sanatoriului Balnear de Recuperare Techirghiol. Potrivit liderului PD-L Constanța, senatorul Mircea Banias, "a fost vorba despre un vot strâns, dar care a condus la acest rezultat: Indiran Logofătu este propunerea Organizației Județene pentru sanatoriul din Techirghiol". Conform spuselor lui Banias, Logofătu a avut un singur contracandidat.
De precizat este că Indiran Logofătu este președintele Organizației PD-L Techirghiol și că, de asemenea, în urmă cu aproximativ trei săptămâni, funcția de conducere a sanatoriului era râvnită și de Florea Constandin, primvicepreședinte al aceleiași organizații. Se pare însă că acesta a ieșit din cărți.
Tot în cadrul PBJ-ului de aseară, pedeliștii au avut și ceea ce senatorul Mircea Banias a numit o "discuție exploratorie" referitoare la împărțirea sarcinilor ce revin fiecărui membru al BPJ în ceea ce privește localitățile din județ. "Sunt chestiuni organizatorice, fiecărui membru ar trebui să-i revină, pentru o monitorizare a activității din teritoriu, două localități, dar acest aspect nu s-a finalizat, rămâne să discutăm și la BPJ-ul de săptămâna viitoare", a mai precizat președintele democrat-liberalilor constănțeni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 5.0246 secunde