Interesele maghiarilor pot fi mai bine reprezentate dacă UDMR e la guvernare

48
Interesele maghiarilor pot fi mai bine reprezentate dacă UDMR e la guvernare - intereselemaghiarilor-1393926129.jpg

Articole de la același autor

Interesele comunității maghiare pot fi reprezentate mult mai bine dacă UDMR este la guvernare, iar atunci când ne aflăm în Opoziție "retorica anti-maghiară poate fi scoasă din sertar", susține președintele Uniunii, Kelemen Hunor.
"Interesele comunității maghiare pot fi reprezentate la guvernare și cu mijloacele guvernamentale mult mai bine, până la stabilitate guvernamentală, stabilitate politică, relațiile româno-maghiare, sunt o grămadă de argumente care pot fi luate în considerare", a declarat Kelemen, marți, la RFI, întrebat de ce a intrat UDMR la guvernare. 
Potrivit acestuia, un aspect care trebuie "luat în serios" îl reprezintă deteriorarea relațiilor interetnice. 
"Decizia noastră nu este una doctrinară, ideologică, pentru că noi suntem în Partidul Popular European, rămânem acolo, dar aducem în structura guvernamentală, în politicile guvernamentale sunt convins și câteva valori importante și din familia noastră politică, se va crea un echilibru necesar în interiorul Parlamentului și în politica românească (...). Am văzut cât de mult s-au deteriorat relațiile interetnice de la începutul anului 2012 și aceste lucruri trebuie luate în serios", a adăugat liderul UDMR. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Septembrie 2012
Stire din Fun : Jurnalul unui prefect maghiar  ajuns la olteni
Pagina a fost generata in 1.2667 secunde