Investiții de peste 15 milioane de lei pe malul Lacului Techirghiol

506
1
Unitatea administrativ-teritorială Techirghiol, lansează "Proiectul integrat de amenajare turistică a malului lacului Techirghiol", finanțat prin Programul Operațional Regional 2007-2013, Axa Prioritară 5 "Dezvoltarea durabilă și promovarea turismului", Domeniul Major de intervenție 5.2 "Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale și creșterii calității serviciilor turistice". Acțiunea va fi demarată în baza contractului de finanțare nr. 3300 din 30 iulie, încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, în calitate de Autoritate de Management și Agenția de Dezvoltare Regională Sud-Est, în calitate de Organism Intermediar, pentru Programul Operațional Regional 2007-2013.

Investiția propusă prin proiect va transforma malul Lacului Techirghiol într-o zonă de îmbăiere și recreere la standarde tehnice și estetice care îi vor asigura competitivitatea pe întreg litoralul românesc. Astfel, lucrările cuprind amenajarea malului lacului pe o suprafață de 7.000 metri pătrați, prin pereiere, a plajei în suprafață de 21.400 metri pătrați, prin aport de nisip, a unei grădini de recreere de 56.713 metri pătrați, precum și a zonei de băi reci de 7.400 metri pătrați.

Comentează știrea

Borat
26 septembrie 2012
super

Bravo Techirghiol. Poate se gandeste si cineva (daca gandeste) ca si Eforie are iesre la lac.Dar el gandeste numai pentru el. Bine ca a fost reales. Timp de 4 ani nu o sa mai auzim de el. Sta cuminte sa nu deranjeze sau sa fie deranjat.

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 26 Septembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : CCR a AMÂNAT decizia în cazul BLAGA
Pagina a fost generata in 1.5486 secunde