Iohannis: "Aderarea la NATO, cel mai remarcabil succes"

190
1
Iohannis:

Articole recomandate

Aderarea la NATO constituie unul dintre cele mai remarcabile succese ale politicii externe contemporane a țării noastre, afirma președintele Klaus Iohannis, ieri, într-un mesaj transmis cu ocazia sărbătoririi "Zilei NATO în România".


Iohannis amintește că, în urmă cu 12 ani, România a devenit membru cu drepturi depline al Alianței Nord Atlantice, context în care ziua de duminică reprezintă o sărbătoare publică dedicată democrației și spiritului euro-atlantic, pre-cum și apar-tenenței țării noastre la cea mai puternică alianță politico-militară din lume.


"Aderarea la NATO constituie unul dintre cele mai remarcabile succese ale politicii externe contemporane a țării noastre. Ea este, totodată, un moment cu puternice reverberații istorice, consacrând atât apartenența la sistemul de valori euro-atlantice, cât și asigurarea celor mai puternice garanții de securitate pentru România", susține șeful statului, conform unui comunicat de presă difuzat de Administrația Prezidențială.


Comentează știrea

Anonim
4 aprilie 2016
NATO

Se pare ca atunci aveam politicieni , nu politruci care incearca de 9 ani aderarea in Spatiul Schengen. Pana cand si turcii au aderat in Spatiul Schengen nefiid membru EU, in decursul a 90 vor avea acces fara viza in EU .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6111 secunde