Iohannis: Aderarea României la spațiul Schengen, o prioritate

102
1
Iohannis: Aderarea României la spațiul Schengen, o prioritate - continuareaderareiohannis-1444993104.jpg

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis a afirmat, la Bruxelles, la întâlnirea cu europarlamentarii români că aderarea României la Schengen rămâne o prioritate.

"În cadrul discuției cu europarlamentarii români, președintele Klaus Iohannis a reiterat faptul că aderarea României la spațiul Schengen continuă să fie o prioritate", a transmis printr-un comunicat de presă Administrația Prezidențială.

De asemenea, în urma discuțiilor, a reieșit oportunitatea instituirii unei modalități de informare și consultare reciprocă între șeful statului și europarlamentari pe temele europene și abordările României asupra acestora. Totodată, șeful statului a prezentat și poziția părții române cu privire la fenomenul migrației, la procesul de consolidare a Uniunii Economice și Monetare, la relația UE - Marea Britanie, precum și la perspectivele Parteneriatului Transatlantic pentru Comerț și Investiții.

Comentează știrea

gheorghe
16 octombrie 2015
franciza alternativa

Proiect nou in Romania!Program de evolutie personala. Suntem in plina expansiune acum, Vrei sa castigi bani prin cel mai revolutionar program la ora actuala? Vino in echipa noastra!.Se lucreaza comod de acasa part time.Curs online gratuit. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal.Instruire sub forma unui curs de 12 lectii- -consecventa este cheia succesului ! Detalii la adresa : [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2905 secunde