Iohannis: "Aștept ca Poliția să explice cum l-a pierdut pe Ghiță"

161
2
Iohannis:
Pentru dispariția de sub filaj a lui Sebastian Ghiță trebuie să dea explicații Poliția Română, a declarat șeful statului în drum spre Strasbourg, unde participă la ceremonia de marcare a Zilei Internaționale de Comemorare a Memoriei Victimelor Holocaustului.


Sebastian Ghiță este un "infractor fugar", iar polițiștii au toată responsabilitatea pentru găsirea acestuia, a declarat, marți, președintele Klaus Iohannis. Potrivit acestuia, în scandalul legat de dispariția lui Ghiță de sub filaj s-ar încerca mai degrabă o "dispersarea responsabilității asupra SRI", deși datoare cu explicații și identificarea fugarului ar fi Poliția Română.

"Aștept ca Poliția să explice cum l-a pierdut pe Sebastian Ghiță și de ce nu îl găsește. Dacă îl găsesc, bravo lor, dacă nu, să explice de ce nu îl găsesc. Dacă nici asta nu pot face, atunci cu ce se ocupă?! Se încearcă dispersarea responsabilității asupra SRI, dar nu e o problemă de securitate. Bine s-a spus despre el, Ghiță e un infractor fugar", a declarat Klaus Iohannis, potrivit postului Digi24.

Omul de afaceri Sebastian Ghiță a dispărut la sfârșitul lunii decembrie, iar de atunci a lansat, prin intermediul unor înregistrări difuzate de postul TV pe care îl controlează, mai multe acuzații împotriva fostului prim-adjunct al directorului SRI, generalul Florian Coldea. În momentul dispariției, Ghiță era filat de polițiști, se afla sub control judiciar și avea obligația să se prezinte la Parchet sau Poliție, ori de câte ori, era chemat.



Comentează știrea

costica
24 ianuarie 2017
Oportunitate foarte serioasă!

Oferta excelenta in anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: pacurarucostica1963@gmail com

Dac
25 ianuarie 2017
Un președinte penal, vorbește, vorbe : " o fi și o păți " !

Penalul vorbește, vorbe, vorbite și nevorbite, așa-s oamenii cu " musca pe căciulă ", ca să distragă atenția oamenilor de la faptele grave faptuite, de fals, că așa a obținut șapte case și numai Dumnezeu știe câte or mai fi . plus că are și o mulțime de bani în bănci, că doar a fost și este bugetar ca și noi, marea majoritate a românilor amărâți, dar care "o ducem bine", binele nostru îl dorim și lui johanis kw, ca să simtă / vadă și el, cât de bine o ducem noi, românii, de când johanis kw, este în fruntea țării noastre, România și este continuatorul fidel, al politicii predecesorului său, basescu traian ! "Să trăiți bine, români!"

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7772 secunde