Teodor Atanasiu:

"Iohannis este mult în fața lui Predoiu"

326

Articole de la același autor

Desemnarea candidatului Alianței Creștin Liberale (ACL) la Președinția României se va face pe 9-10 august, dar e foarte clar că, "pe măsurătoarea de astăzi", Klaus Iohannis este mult în fața lui Cătălin Predoiu, a declarat, ieri, vicepreședintele PNL Teodor Atanasiu.

"În jurul datei de 8 august va fi finalizată cercetarea pe care am făcut-o noi, pe care am comandat-o celor două institute de sondare a opiniei publice și imediat după această dată forul de conducere al partidului se va reuni pentru a lua decizia privind candidatul la alegerile prezidențiale. Deci, practic, pe 9-10 august va fi desemnarea", a spus Atanasiu.

El a precizat că sondajul realizat la comanda PNL încă nu este finalizat, dar Klaus Iohannis este mult înaintea lui Cătălin Predoiu.

"Pe data de opt vor fi gata sondajele, dar e foarte clar că, cel puțin pe măsurătoarea de astăzi, domnul Iohannis este mult în față, însemnând multe procente, nu vă pot spune acum. Nu măsurăm doar punctul de plecare, ci măsurăm și tendința, cât poate să obțină în turul doi și așa mai departe. Dar nu credem că vor fi modificări spectaculoase față de sondajele prezentate până acum opiniei publice", a subliniat Teodor Atanasiu.

El a precizat că nu crede că ar putea exista o posibilitate ca studiile comandate de PNL și PDL să arate date opuse, adică unul în care Iohannis să stea mai bine decât Predoiu iar celălalt, al PDL, să arate invers. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.132 secunde