Traian Băsescu:

"Iohannis poate câștiga prezidențialele chiar și ca independent"

396
1

Articole de la același autor

Președintele Traian Băsescu a declarat, în cadrul unei emisiuni, că președintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, ar putea câștiga alegerile prezidențiale din noiembrie chiar și din postura de candidat independent, adăugând că el personal l-ar vota.

Întrebat dacă este posibil ca scaunul de la Cotroceni să fie ocupat de un "outsider", precum Klaus Iohannis, șeful statului a replicat că, în opinia lui, primarul Sibiului ar putea câștiga chiar și din postura de independent.

"Iohannis poate fi. Dacă ar candida și independent, între Ponta, Antonescu și Iohannis, eu l-aș vota pe Iohannis fără să mă întreb", a subliniat președintele, adăugând că este convins că la fel ar gândi foarte mulți români.

Traian Băsescu a explicat că nu este vorba de o încredere a sa în Iohannis, ci mai degrabă despre o apreciere privind modul în care se proiectează oamenii ca imagine. 

Comentează știrea

eu
5 iunie 2014
din popor

sa il citez pe basescu .. nu este vorba de o incredere a sa in Iohannis... ce poate spune asta... oricine sa fie numai ponta nu...nu conteaza romanii, Romania... conteaza doar ce vrea sau nu vrea basescu...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5566 secunde