Iohannis s-a întâlnit cu comisarul european Corina Crețu

97
Iohannis s-a întâlnit cu comisarul european Corina Crețu - iohannis-1426076520.jpg

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis a primit-o, astăzi, la Palatul Cotroceni, pe Corina Crețu, comisar european pentru Politică regională.

"Sper să aveți ocazia să aflați multe lucruri interesante despre mersul lucrurilor de la noi", i-a spus șeful statului comisarului european în debutul întâlnirii, citat de Agerpres.

La această întrevedere au participat și consilierii prezidențiali Dan Mihalache și Lazăr Comănescu. Comisarul european pentru Politică regională, Corina Crețu, efectuează o vizită oficială în România, de marți până joi. Corina Crețu se va întâlni miercuri și cu ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici. 


Potrivit unui comunicat de presă, Corina Crețu va participa joi la conferința "Oportunități de finanțare pentru IMM-uri 2014—2020", eveniment organizat de către Euractiv.ro și Reprezentanța Comisiei Europene în România, precum și la lansarea oficială a Programului Operațional "Capacitate Administrativă 2014 — 2020". 


În a doua parte a zilei, Crețu îl va însoți pe comisarul european pentru Agricultură și dezvoltare rurală, Phil Hogan, în vizită la ferma de creștere a porcinelor Suinprod Radic din comuna Rătești, județul Argeș, un proiect finanțat cu fonduri europene. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 24 Februarie 2015
Stire din Politică-Administrație : Aviz favorabil pentru Hellvig
Pagina a fost generata in 1.7574 secunde