Iohannis spune că, în locul lui Băsescu, ar fi demisionat în 2012

100
Iohannis spune că, în locul lui Băsescu, ar fi demisionat în 2012 - inloculluibasescuklausiohannis3-1413452309.jpg

Articole de la același autor

Președintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, la Gândul Live, că dacă ar fi fost în locul lui Traian Băsescu în 2012 și-ar fi dat demisia din funcție după ce s-a anunțat rezultatul referendumului de demitere, deoarece rezultatul votului a arătat că președintele nu are legitimitate.

Iohannis a fost întrebat dacă își menține poziția privind suspendarea lui Traian Băsescu din 2012. "Îmi cer scuze, nu pot să o clarific fiindcă este un eveniment care ține de trecut și cel puțin în momentul de față legile fizicii ne spun că nu putem să schimbăm trecutul. Și atunci haideți să lăsăm acolo unde este, în trecut, să-l analizeze istoricii, politologii, sociologii și oricine dorește", a afirmat liderul PNL la Gândul Live.

Întrebat dacă ar fi demisionat în cazul în care ar fi fost în locul lui Traian Băsescu, Iohannis a spus: "Categoric da".

Totodată, el a fost chestionat dacă va demisiona în cazul în care ar fi suspendat din funcție și de la ce număr de voturi va face acest gest. "Eu cred că un președinte care primește mai multe voturi contra decât a avut când a fost ales președinte are o problemă de legitimitate și trebuie să stea un pic în fața oglinzii și să judece dacă e bine să continue sau nu. Eu vă garantez că dacă voi fi în situație voi găsi o oglindă și voi da un răspuns", a mai declarat Iohannis



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 10 Octombrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Klaus Iohannis vine la Constanța
Pagina a fost generata in 1.2162 secunde