Iorguș îi aduce pe Voltaj la Mangalia

581
4
Iorguș îi aduce pe Voltaj la Mangalia - voltajconcertcastane201116-1340288073.jpg

Articole de la același autor

Candidatul PDL la Primăria Mangalia și cel care a câștigat alegerile din 10 iunie, deputatul Zanfir Iorguș, va aduce trupa Voltaj pentru a concerta în sudul litoralului. Iorguș îi invită pe toți cetățenii municipiului, dar și pe turiștii aflați pe litoral, la un concert live susținut de membrii trupei pop-rock. Spectacolul va avea loc, astăzi, în fața Casei de Cultură a municipiului Mangalia începând cu orele 20.00.

Comentează știrea

Dorel
22 iunie 2012
Frumos

Bravo lui Iorgus, face un gest frumos, inainte de plecarea definitiva din zona primariei!

Mangalianul
22 iunie 2012
Comanda de dinaintea executiei

Spectacolul comandat de deputatul PDL Zanfir Iorgus seamana cu acceptarea ultimei dorinte de dinaintea unei executii. Cum, in curand, va lua drumul penitenciarelor, pentru dosarele ce contin dovada abuzurilor sale ca fost primar in perioada 1996-2018 (padurea Comorova, curtea spitatulului), poate mai nimerit ar fi fost sa fi invitat niste manelisti care sa ii cante "Banii mei, banii mei, / S-a ales praful de ei ..." sau "Ma iubeste femeile si e moarte de pe mine..." Trecut rusinos, viitor sumbru !

Ana
22 iunie 2012
Zan-Zan CUCU

Nea Zanfire iti urez multi ani de MAZARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cristi
28 iunie 2012
chestionar

Buna ziua! sunt student si realizez un chestionar despre site-ul primariei Mangalia. as dori sa ma ajutati prin completarea chestionarului la urmatoarea adresa: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEFVMjdwdEpiVlEtUnhsRkxGeTY5ZFE6MQ va multumesc mult!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 20 Iunie 2012
Stire din Politică-Administrație : MANGALIA - ultima încleștare!
Pagina a fost generata in 1.1355 secunde