IPP și ANI organizează o dezbatere internațională privind conflictele de interese și incompatibilitățile

2470
Institutul pentru Politici Publice (IPP) și Agenția Națională de Integritate (ANI) organizează, la București, în perioada 9 - 10 septembrie, Conferința Regională Mecanisme eficiente de prevenire/combatere a conflictelor de interese și incompatibilităților.
Potrivit unui comunicat de presă transmis de IPP, conferința a fost programată în contextul recentelor modificări legislative care au afectat cadrul instituțional privind responsabilitățile ANI în materia combaterii corupției în România.
În același comunicat se mai precizează că au confirmat participarea la eveniment Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, reprezentanți din conducerea Direcției Naționale Anticorupție, ai Parchetului General, ai Direcției Generale Anticorupție, diplomați ai Ambasadelor statelor membre la București, precum și înalți oficiali ai instituțiilor cu atribuții în domeniul combaterii corupției din  Bulgaria, Slovenia, Turcia, Georgia, Polonia, Letonia și Macedonia. Dezbaterile vor avea loc în limbile română și engleză cu traducere simultană.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5411 secunde