Iulian Leonte, noul viceprimar al orașului Ovidiu

755
2
Pedelistul Dan Pîndichi, a declarat, ieri, pentru "Cuget Liber" că, în cadrul ședinței de Consiliu Local, a fost schimbat din funcția de viceprimar al orașului Ovidiu cu liberalul Iulian Leonte. Precizăm că pe ordinea de zi au fost înscrise zece proiecte, în timp ce pe ordinea suplimentară s-au aflat alte patru proiecte. 

Scandalul din CL Ovidiu nu reprezintă o noutate, membrii acestui consiliu schimbând în ultimele luni mai mulți viceprimari. Problemele au început încă din campania electorală, când USL-ul s-a rupt din cauza faptului că atât PSD, cât și PNL au avut un candidat pentru funcția de primar. Câștigătorul acestui scrutin electoral, actualul primar Ovidiu Scupra, s-a bătut, până recent, cu pumnul în piept că nu poate face echipă cu liberalii, deoarece aceștia i-au atacat, fără scrupule, familia în perioada campaniei electorale. Ulterior, acesta și-a îndemnat colegii social-democrați să meargă pe mâna PDL și să-l susțină pe Dan Pîndichi pentru funcția de viceprimar. 

Comentează știrea

daaa
31 octombrie 2012
vice un pizzar!!!!!

cea mai ajuns ovidiu dak au pus un vice pizzar!!!! e mana securistilor din psd ei au pus aceasta marioneta!!!! muta mui-eeeeeeee viceprimare!!!!!! cat o sa rezisti o luna si tu afara?

Aurelian Andreescu
31 octombrie 2012
Dedic acest cantec lui Mitica, lui Giorgica si micutului Danut.

Copacul verde se inalta pe terasa mea Incarcat de boala si de moarte grea. Au incercat DUSMANI sa-l culce la pamant si sa-l stie ingenunchiat. Copacul dens se inalta pe terasa mea Ametit de Scupra si cu gasca sa Acest copac e trup din trupul vicelui ales SI VOI FI VESNIC REALES.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Octombrie 2012
Stire din Eveniment : Razie a polițiștilor din Ovidiu
Pagina a fost generata in 0.3231 secunde