Jean Paul Tucan a preluat conducerea interimară la PNL Năvodari

674

Articole de la același autor

În cadrul Delegației Permanente a PNL, eveniment care a avut loc ieri, la un hotel din Mamaia, liberalii au făcut și un bilanț al rezultatelor alegerilor locale din acest an.
Din acest punct de vedere, liderul județean al partidului, George Dragomir a menționat că, "în prezent, se urmărește consolidarea acelor organizații care au avut de suferit în urma alegerilor", amintind și câteva localități din județ în care, pentru moment, au fost numite birouri interimare. Astfel, printre filialele PNL din județ care au acum conduceri interimare se numără Ostrov și Dobromir. Schimbări post electorale au avut loc și la Năvodari, acolo unde, în funcția de președinte interimar al organizației PNL a fost numit Jean Paul Tucan. Spre deosebire de social-democrați, care au demis conducerile acelor organizații care nu au avut rezultate bune la recentele alegeri locale, liberalii se ghidează, se pare, după alt principiu. Noul președinte interimar al Organizației din Năvodari este chiar fostul candidat liberal la fotoliul de primar, și asta în ciuda faptului că el a ieșit din cursa electorală încă din primul tur.
Tucan i-a luat, astfel, locul, la conducerea organizației, lui Florin Chelaru, cel care a fost ales, din partea PNL, viceprimar la Năvodari.
În ceea ce privește organizația din comuna Independența, președintele interimar al acesteia, Jan Tică, afost exclus din PNL. Potrivit responsabilului de campanie
al comunei Independența, Adriana Oprea, "Jean Tică a fost exclus din partid pentru că nu s-a implicat suficient în cursa electorală, nu a fost convingător, rezultatele fiind, de altfel, foarte slabe". Excluderea sa a fost supusă la vot, rezultatul indicând un scor de 89 de voturi pentru și 4 împotrivă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2766 secunde