Jill Biden a premiat-o la București pe Monica Boseff

157
Jill Biden a premiat-o la București pe Monica Boseff - premierebucuresti-1400674241.jpg

Articole de la același autor

Jill Biden i-a înmânat Monicăi Boseff, directorul Fundației "Ușa Deschisă", cu premiul Departamentului de Stat al SUA pentru lupta împotriva traficului de persoane, pe care-l primesc anual doar 10 persoane în toată lumea, miercuri, la Fundația Româno-Americană din Capitală.


Soția vicepreședintelui american Joe Biden a fost prezentă miercuri la Fundația Româno-Americană din București, unde s-a întâlnit cu reprezentanți ai mai multor ONG-uri care luptă împotriva traficului de persoane, dar și cu victime ale traficului de persoane. La eveniment a fost prezent și Romulus Ungureanu, directorul Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane.


Potrivit Mediafax, în cadrul unei conferințe de presă, Jill Biden a anunțat că Monicăi Boseff, directorul Fundației "Ușa Deschisă", îi este acordat premiul anual al Departamentului de Stat al SUA pentru lupta împotriva traficului de persoane, distincție numită TIP Hero (Trafficking in Persons Hero). Anual primesc această distincție numai zece persoane din toată lumea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1861 secunde