Kelemen: "E puțin probabil" ca reorganizarea administrativă a țării să aibă loc înainte de 2012

360
Kelemen:

Articole de la același autor

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, vineri, la Zăbala, în județul Covasna, că "este puțin probabil" ca reorganizarea administrativă a țării să aibă loc înaintea alegerilor din 2012. Kelemen Hunor consideră că problema constă în faptul că există "mai multe voințe politice" și de aceea nu se poate, în acest moment, finaliza un proiect cu privire la reorganizarea administrativă a țării.
"Există mai multe voințe politice care nu se întâlnesc. (....) În acest moment eu nu văd, în 15 iulie, acel pro-iect care ar fi susținut de majoritatea coaliției sau de coaliție în întregul ei și fără un astfel de proiect e greu să faci o reorganizare", a spus liderul UDMR.
Potrivit acestuia, UDMR recunoaște și spune că este nevoie de o reformă administrativă, este nevoie de o regândire a regiunilor de dezvoltare, care, în opinia sa, nu sunt funcționale, eficiente. Președintele UDMR a menționat că, în opinia sa, "este puțin probabil" ca această reorganizare să aibă loc înainte de 2012.
Președintele UDMR, Kelemen Hunor, anunța, joi, la finalul Consiliului Permanent al Uniunii, că în perioada următoare vor fi continuate discuțiile în coaliție pe tema descentralizării, proiect care trebuie pregătit temeinic.
Kelemen afirma că, după ce procesul descentralizării va fi finalizat, va fi aplicat în Guvern și în coaliție.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 16 Iulie 2011
Stire din Politică-Administrație : Cazinoul poate fi salvat. Iată cum
Pagina a fost generata in 2.1869 secunde