Klaus Iohannis a convocat pentru marți ședința CSAT în vederea analizării proiectului de buget

100
1
Klaus Iohannis a convocat pentru marți ședința CSAT în vederea analizării proiectului de buget - iohannis-1485530953.jpg

Articole recomandate

Președintele Klaus Iohannis a convocat pentru marți o ședință a CSAT în vederea analizării proiectului de buget pentru instituțiile din domeniul securității naționale, potrivit Administrației Prezidențiale.

Potrivit sursei citate, proiectul de buget pentru instituțiile din domeniul securității naționale, transmis de Guvern, a fost primit vineri după-amiază la Secretariatul CSAT.

"În acest sens, președintele României, domnul Klaus Iohannis, a dispus convocarea cu celeritate a Consiliului Suprem de Apărare a Țării pentru marți, 31 ianuarie, ora 12,30, în vederea analizării proiectului de buget", arată Administrația Prezidențială, într-un comunicat.


Comentează știrea

Om
28 ianuarie 2017
Otrava politica !

johanis kw, otraveste continu viata oamenilor, romanilor ! Cei care l-ati votat in 2014, fārā ca sa vreti, mult rāu, ati mai facut : românilor si României ! Ne, aveti pe constiintã, pe muuuuulti români, macar de ati avea constiinta ?!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9222 secunde