Klaus Iohannis, despre campania vaccinare: Între Crăciun și Anul Nou o să fie distribuită prima șarjă

197
Klaus Iohannis, despre campania vaccinare: Între Crăciun și Anul Nou o să fie distribuită prima șarjă - 1-1608124137.jpg
Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că în România, campania de vaccinare anti-Covid este bine pregătită și că prima șarjă care va ajunge în România va fi de 10.000 de doze, potrivit Digi24.


"Există o șansă mare ca primul vaccin să fie aprobat de autoritatea europeană chiar înainte de Crăciun și între Crăciun și Anul Nou să fie distribuită prima șarjă. Din informațiile pe care le avem va fi o tranșă simbolică, de 10.000 de doze, pentru începerea simbolică a vaccinării. Ajung pentru 5.000 de persoane. Următoarea este așteptată în ianuarie și va fi folosită în principal pentru a vaccina tot personalul medical, inclusiv din azilele de bătrâni și persoanele care fac parte din grupele cu risc mare. Campania este bine pregătită. Deja se lucrează la pregătirea primelor simulări, vor fi simulate centre de vaccinare, acțiuni mai ample de vaccinare, transport. Lucrurile sunt bine pregătite, doar să vină vaccinul!", a spus Klaus Iohannis.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2734 secunde