Klaus Iohannis, întâlnire bilaterală cu premierul olandez Mark Rutte

192
1
Klaus Iohannis, întâlnire bilaterală cu premierul olandez Mark Rutte - iohannis-intalnire-iar-1711114567.jpeg
Preşedintele Klaus Iohannis a avut, vineri, o întâlnire bilaterală cu premierul olandez Mark Rutte, în marja participării la Consiliul European, informează Administraţia Prezidenţială.

Cei doi candidează pentru funcţia de secretar general al NATO.

Şeful statului a afirmat că între el şi Rutte există o competiţie constructivă. Întrebat de presă ce îl diferenţiază de premierul olandez, Iohannis a răspuns: „Cred că ne deosebeşte geografia, istoria şi cu siguranţă sunt unele teme unde abordările noastre, ambele, sunt foarte constructive, dar uşor diferite în ce priveşte viitorul NATO”.

Iohannis a spus, înainte de a participa la Consiliul European, că are cu Mark Rutte o relaţie normală.

Întrebat de jurnalişti referitor la competiţia pentru funcţia de lider NATO, premierul olandez a afirmat că Iohannis este un om minunat.

„Este preşedinte al României de 10 ani şi am lucrat bine aproape mereu. Este un lider credibil pentru ţara lui”, a completat Rutte.

Comentează știrea

Pitzigoy Gang
23 martie

Olandezul cel pidosnic S-a’ntnlnit cu-n sas becisnic Amandoi se dau razboinici Si-ii infrunta pe rusnaci Opintindu-se amandoi Sa o puna de-un razboi Doar ca n-are cin’ sa lupte Pentru mintile inepte Ale trans-ilor din NATO Ce se cred vulturi misto Dar de fapt sunt pitigoi Dai in unul, tipa doi

Pagina a fost generata in 0.5799 secunde